Jayder Herrera Savaşı bu gece saat kaçta? Ringwalks, koşu düzenlemesi, yayın, Herrera vs Franklin Manzanilla nasıl izlenir

Jadeer Herrera ve Franklin Manzanilla bu gece tüy sıklet yarışmasında buluşuyor.

Bu gece Floyd Mayweather vs. Deji, Jadier Herrera ve Franklin Manzanilla arasındaki tüy sıklet yarışmasıdır.

Bu, teke tek gitmekten korkmayan dövüşçüler arasında heyecan verici bir rekabet olmalı ve eğer Herrera galibiyeti alabilirse, tecrübeli bir dövüşçüyü formda yenerek profesyonel rekorunun en büyük başarısı olacak. Manzanilla.

Herrera – Manzanilla maçı öncesinde bilmeniz gereken her şey burada.

Herrera vs Manzanilla dövüş tarihi, bu gece başlama saati

  • Tarih: 13 Kasım Pazar
  • zaman: 18:00 GMT / 13:00 ET
  • Ana etkinlik zil sesleri (neredeyse): 20:30 GMT / 15:30 ET

Ana kart, 19:30 GMT / 14:30 ET için planlanan ana etkinlik ziliyle 18:00 GMT / 13:00 ET’de başlayacak. Bu zamanlamalar, alt kart savaşlarının uzunluğuna bağlı olarak değişebilir.

Bu akşam DAZN’de Herrera vs Manzanilla’yı izleyebilir miyim?

Kart, ABD ve Kanada’da (mevcut aboneler için 14.99 $ / 14.99 CAD), İngiltere ve İrlanda’da (mevcut aboneler için 16.99 £ / 16.99 €), Avustralya’da (mevcut aboneler için 44.99 AU $), Yeni Zelanda’da (24.99 $) DAZN PPV’de canlı olarak yayınlanacak. ) Mevcut aboneler için NZD) ve Japonya (mevcut aboneler için 2.400 JPY). Katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.

DAZN’de hangi cihazlar desteklenir?

DAZN şuradaki web tarayıcılarında mevcuttur: DAZN.com (Arjantin, Şili ve Kolombiya hariç) Ayrıca aşağıdaki TV ve akış cihazlarının tümü için kullanılabilen uygulamalara sahiptir:

taşınabilir aletler TV ve yayın ekipmanları oyun konsolları
iPhoneiPad Amazon Yangın TV Playstation 4
Android telefonlar ve tabletler Amazon Fire TV Çubuğu PlayStation 5
amazon ateş tableti Android TV Xbox Bir
Deve XBox Serisi X | s
google chromecast
LG Akıllı TV, Akıllı Yayın
Panasonic Akıllı TV
Samsung Akıllı TV
Sony Akıllı TV

Herrera’nın Manzilla’ya karşı bu akşamki mücadelesi nerede?

Dövüş Dubai’deki Coca-Cola Arena’da gerçekleşiyor.

Jader Herrera Kayıt ve Biyografi

  • milliyet: Küba
  • doğum tarihi: 9 Eylül 2002
  • yükselmek: müsait değil
  • Ulaşmak: müsait değil
  • Toplam savaşlar: 8
  • Kayıt ol: 8-0 (6 nakavt)

Açıkçası Manzanilla Kayıt ve Biyografi

  • milliyet: Venezuela
  • doğum tarihi: 16 Ağustos 1988
  • yükselmek: 5′ 5.5″
  • Ulaşmak: 67,5 inç
  • Toplam savaşlar: 29
  • Kayıt ol: 8–21 (20 nakavt)

Mayweather vs Digi dövüş kartı

  • Floyd Mayweather ve Dieji; Sergi
  • Tommy Fury, Paul Bamba’ya karşı; hafif ağır
  • Jack Fincham, Anthony Taylor’a karşı. hafif ağır
  • Jayder Herrera vs. Franklin Papatya Tüy Sıklet
  • Harley Ben vs Faizan Anwar. ortalama ağırlık

İlk kart

  • John Ingram vs. Koji Kosei; Ultra Tüy Ağırlığı
  • yunus insanı vs Hırvat onur. Ultra Tüy Ağırlığı
  • Bobby Fish ve Boateng Prembe; ortalama ağırlık

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir