Masumlar Apart dizisinin oyuncuları ve karakterleri belli oldu! İşte Innocent Apartments’ın oyuncu kadrosu

Masumlar Apartmanları dizisinde annesinden Safiye adlı bir kadının rolleri ve kardeşlerinin bu rollerdeki psikolojik süreçleri tartışılıyor. Dizide yer alan bir diğer kadına da Gülben’in kız kardeşinin baskıları ve erkek kardeşiyle aşk ilişkisi anlatılıyor. Geceleri çöp toplayan Han’ın başarılı bir işadamı olarak aşkı ve ailesi arasında olduğu da tartışılıyor. Peki Innocent Apartments’ın oyuncuları kimler?

Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosu
Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosunda Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah yer alıyor.

Masumlar Apartment Safiye (Ezgi Mola) Kimdir?

29 Mart 1983 İstanbul doğumlu Ezgi Mola, 2000 yılında Akademi İstanbul’da eğitimine başladı. 18 yaşını bitirmeden ilk televizyon deneyimini Kartal Tibet’in yönettiği Karate Can dizisiyle kazandı.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni kazandı ve 4 yıl eğitim aldı. Bu arada Aydoğan Temel’den 2 yıl tiyatro eğitimi aldı. İlk sahne deneyimini de Aydoğan Temel’in başını çektiği Çürük Elma oyununda yaşadı.

Kasım 2005’te BKM Atölyesi bünyesine katıldı. 2005 sonbaharında saf bir kuaför oynadığı Hırsız Polis dizisi gördüğü büyük ilgi ile kitleler arasında popüler oldu.

2006 yılında çevrilen Hayatımın Kadınısın filmindeki rolüyle başarı elde etti. Bu filmde kişisel hedef olarak gördüğü Türkân Şoray ile karşılıklı oynama ve aynı zamanda bir rol oynama fırsatı buldu. kendini gösterebilirdi. Bu rolüyle 2007 yılında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Sadri Alışık Ödülü’nü kazandı.

Masumlar Apartments Han (Birkan Sokullu) Kimdir?

Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 İstanbul doğumludur. Maltepe Üniversitesi’nde Radyo, Televizyon ve Sinema eğitimi aldı. Üniversite yıllarında da model olarak çalıştı. 2003 yılında Best Model of Turkey yarışmasında üçüncü oldu. 2008 yılında Melekler Korusun dizisinde canlandırdığı Levent karakteri ile kamera karşısına geçti.

Hayat Şarkısı, Küçük Kadınlar, Melekler Koru, Küçük Sırlar, Uçurum, Fatih ve Kurt Seyit ve Şura dizilerinde rol almıştır.

Birkan Sokullu, kendisi gibi oyuncu olan Aslı Enver ile 13 Temmuz 2012 tarihinde evlenmiş ancak 26 Ağustos 2015 tarihinde boşanmıştı.

Şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisinde Berk karakterine hayat veren Birkan Sokullu 1.87 metre boyunda, 80 kilo ve Terazi burcudur.

Birkan Sokullu’nun oynadığı dizi ve filmler:

2019 – Bir Aile Hikayesi (Berk) (Tv Dizisi)
2018 – Cansız (Numel) (TV Dizisi)
2017 – Gecenin Ötesinde (Cihangir / Cino) (TV Dizisi)
2017 – Yüz Yüze (Cihangir) (TV Dizisi)
2016 – Hayat Şarkısı (Kerim) (TV Dizisi)
2015 – Beyaz Gece (Rüzgar) (TV Dizisi)
2014 – Kurt Seyt & Shura (Petro Borinsky) (TV Dizisi)
2013 – Fatih (Şehzade Mustafa) (TV Dizisi)
2012 – Ucurum (Ulaş) (TV Dizisi)
2010 – Küçük Sırlar (Demir) (TV Dizisi)
2008 – Küçük Kadınlar (Ayaz) (TV Dizisi)
2008 – Elif (Mustafa) (TV Dizisi)
2008 – Melekler Korusun (Levent) (TV Dizisi)

Masumlar Apartment Gülben (Merve Dizdar) Kimdir?

25 Haziran 1986 İzmir doğumlu Merve Dizdar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi’nde ileri oyunculuk alanında yüksek lisansını tamamladı. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayan Merve Dizdar, ilk sinema deneyimini Cem Davran ile ‘Bir Ses Geceyi Böler’ filminde yaşadı.

“ Kertenkele, Beş Kardeş, Vatanım Sensin ” ve “ Arkadaşlar İyidir ” dizileriyle hayranlarıyla buluşan Merve Dizdar’ın yanı sıra Geniş Aile, Kavak Yelleri, Doksanlar, On gibi önemli dizi ve filmler Bir Yastık, Çılgın Dershane Üniversitesi, Şimdi Hayır 2, Organik Aşk Hikayeleri, Körfez filmlerinde Süt Filazof’u da canlandırdı.

Masum Daire Neriman Gizem Katmer Kimdir?

Neriman ailesi ve özgürlüğü arasında sıkışıp kalmıştır.

Gizem Katmer, 1998 yılında İstanbul ilimizde doğdu. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları ve Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Perdesiz Performans Oyunculuk atölyesinde tiyatro ve dizi oyunculuğu yapmaktadır.

2020 yılında başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın paylaştığı Masumlar Apart’ın kadrosunda yer alan Gizem Katmer, ailesi ile özgürlüğü arasında sıkışıp kalan Neriman’a hayat veriyor.

Masumlar Apartmanı İnci (Farah Zeynep Abdullah) Kimdir?

Farah Zeynep Abdullah, 17 Ağustos 1989’da İstanbul’da doğdu. Babası Arap, annesi Boşnak kökenlidir. Küçük yaşta tiyatro ve müziğe ilgi duydu. 2006 yılında babasının işleri nedeniyle İngiltere’ye taşındı. Türkiye’de lise eğitimine İstanbul’da Fransız Lisesi Saint Michel’de başlandı, ancak İngiltere Postası birinci sınıftı. Burada Fransızca, tiyatro, medya ve fotoğrafçılık dersleri aldı.

Farah Zeynep üniversiteye başlamak için hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman adlı dizi için bir teklif geldi. İngiltere’ye dönmeden üç gün önce deneme çekimlerinde başarılı olduğunu ve Aylin rolüne seçildiğini öğrendi. Bu dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin’i canlandırmıştır.

Daha sonra Yılmaz Erdoğan’ın Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile başrollerini paylaştığı Kelebeğin Rüyası filminde rol aldı. 2014 yılında Star TV’de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura dizilerinde başrol oynadı. En başarılı filmlerden Unutursam Fısılda adlı filmde Hümeyra’nın da oynadığı Hatice’nin (Ayperi) gençliğini canlandırdı. 2014 yılında Çağan Irmak yönetmenliğinde. Ayrıca oyuncu, Barbie Prenses ve Rockstar adlı animasyon filminde Prenses Azra’yı seslendirdi.

Filmografi

2010-2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki – Aylin Akarsu Talaşoğlu
2014 Kurt Seyit ve Şura – Şura
2013 Kelebeğin Rüyası – Mediha Sessiz
2014 Küçük Bir Eylül Meselesi – Eylül
2014 Unutursam Fısılda – Ayperi

Ödüller

2011 2011 Antalya Televizyon Ödülleri – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu
2013 18. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödülleri – Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu
2014 46. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu

Masumlar Apartment Ege (Emir Özden) Kimdir?

Emir Özden Masumlar Apart, Ege karakterine hayat veren oyuncudur.

“Kanatsız Kuşlar” adlı dizisiyle tanınan genç oyuncu, 21 Ekim 1996 tarihinde İstanbul’da doğdu.

Eğitimini Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü’nde tamamladıktan sonra Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde eğitimine devam etti.

2012 yılında “Bir Zamanlar Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam” dizisiyle ekranlara merhaba diyen oyuncu, “Böyle Son”, “Not Defteri”, “Poyraz Karayel”, “Umuda Kelepçe Vurilmez” dizilerinde rol almıştır. .

“Kanatsız Kuşlar” dizisinde Emre karakterine hayat veren oyuncu Innocent Apartments’ta Ege karakterine hayat veriyor.

Emir Özden Dizisi (Masum Apartman Ege)

Masum Daire (Ege) – 2020
Kanatsız Kuşlar (Emre) – 2017
Kelepçeler Umuda Vurulmuyor – 2016
Poyraz Karayel – 2015
Not Defteri – 2014
Bitmesine İzin Verme – 2013
Bir Zamanlar Osmanlı Direnişi – 2012

Masumlar Apartment Esat (Uğur Uzunel) kimdir?
Genç yaşta oyuncu olmaya karar veren Uzunel, bu yönde üniversiteyi de tercih ederek oyunculuk mezunu oldu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Anabilim Dalı’nda okudu. İlk Televizyon deneyiminin Heavy Roman New World serisidir. Fiziksel özelliklerine baktığımızda 180 cm boyunda ve 70 kg ağırlığındadır. Burç burcu Akreptir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir