Silent Hill Haberleri Perşembe günü “Silent Hill Transmission”dan Geliyor – Blast Network

Görünüşe göre yıllardır potansiyel yeni Silent Hill oyunları hakkında hikayeler ve söylentiler duyuyor ve okuyoruz, ancak şimdi bazı sağlam bilgilerin zirvesindeyiz. Konami Gelecek Perşembe günü, dizi hakkında bir bütün olarak güncellemeler sağlamayı vaat eden “Silent Hill Transmission”ı duyurdu.

Son birkaç yıldır Silent Hill oyunları hakkında hepsini listelemeye başlayacak pek çok söylenti vardı, ancak en sonuncusu bir oyunla ilgili. Silent Hill: SMS, Ve ondan önce, bir potansiyelin çok fazla paranormalliği vardı. sessiz tepe 2 yeniden yapımı Bloober ekibi.

Silent Hill Transmission Perşembe’yi nerede ve ne zaman izleyebileceğiniz burada.

  • PERTH, AU – 20 Ekim 2022 Perşembe, 05:00 Ağustos

  • UCLA, Avustralya – 20 Ekim 2022 Perşembe, 05:45 EST

  • Darwin, Avustralya – 20 Ekim 2022 Perşembe, 06:30 EST

  • Brisbane, Avustralya – 20 Ekim 2022 Perşembe, 07:00 EST

  • Adelaide, Avustralya – 20 Ekim 2022 Perşembe, 07:30 ACDT

  • MELBOURNE, AVUSTRALYA – 20 Ekim 2022 Perşembe, 08:00 EST

  • SİDNEY, AVUSTRALYA – 20 Ekim 2022 Perşembe, 08:00 EST

  • Hobart, Avustralya – 20 Ekim 2022 Perşembe, 08:00 EST

  • Auckland, Yeni Zelanda – 20 Ekim 2022 Perşembe, 10:00 NZDT

Henüz bir Youtube bağlantısı veya benzeri bir şey yok Konami sadece ilgili İnternet sitesi.

Perşembe günü Silent Hill Transmission’dan tüm haberler için bizi takip etmeye devam edin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir