Xiaomi Mi 11 lansman tarihi onaylandı – yakında Samsung Galaxy S21 rakibini göreceğiz

28 Aralık’ta Çin’de lansman yaptıktan sonra, küresel bir lansman için bekliyorduk. Xiaomi Mi 11Nerede olabilir Samsung Galaxy S21En büyük rakip. Artık telefonun lansman tarihinin 8 Şubat olarak planlandığını biliyoruz.

Bu, TechRadar’a gönderilen ve lansmanın 1 PM CET’de başladığını belirten bir olay çağrısından gelir (bu, 12 PM GMT, 7 AM EDT, 4 AM PDT ve 11 PM Kahire saati yapar).

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir