Yarının Gamescom Açılış Gecesi Canlı Yayını ve İzleme Konumu için Tüm Aussie Times

Gamescom’un açılış gecesine saatler kala, Geoff Keighley’nin yayınlarından bir tanesinin daha zamanı geldi. Ne yazık ki saat 4AM EST, bu çok erken (veya geç) ama biz kalkacağız ve sabah kalktığınızda size haber vereceğiz.

GAMESCOM, Avustralya saatine göre geceleri ne zaman açılacak?

Gamescom Night Live açılışı Çarşamba sabahı gerçekleşecek. İki saat sürecek.

  • AEST (Melbourne / Sidney / Brisbane / Canberra) – 04:00
  • ACST (Adelaide/Darwin) – 03:30
  • Ağustos (Perth) – 02:00

GAMESCOM AÇILIŞ CANLI GECE NEREDE İZLENİR

üzerinde izleyebilirsiniz YouTube burada veya altında:

GAMESCOM AÇILIŞ GECE CANLI YAYINDAN NE BEKLEMELİ?

İki saatlik yayının Sonic Frontiers, Hogwarts Legacy, Callisto Protocol, Gotham Knights, Goat Simulator 3, High On Life ve Return To Monkey Island gibi bildiğimiz oyunları içereceğini zaten biliyoruz. New Tales from the Borderlands gibi geçtiğimiz hafta sızdırılan oyunları da görmeyi bekliyoruz. ölü ada 2.


Bu yıl Gamescom’dayız (Kieron bizim için burada) ve Gamecom Opening Night Live’a katılacak ve önümüzdeki hafta boyunca planlanmış düzinelerce uygulamalı oturum ve röportaj olacak, bu yüzden bizden bol bol içerik bekleyin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir